Піта із солоними начинками

Піта із солоними начинками

Інгредієнти

  • Борошно – 500 г ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості)
  • «Львівські дріжджі» сухі – 12 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Олія – 2 ст. л.
  • Вода – 300-320 мг
помірно
1 год.

Готуємо ідеальні хлібні «кишеньки» для різних начинок. Слідуй нашому покроковому рецепту піти й потіш близьких свіжою домашньою випічкою:

Крок 1

Замісити тісто з усіх інгредієнтів до еластичності. Поділити на шматки, масою 120 г і залишити у теплому місці на 15 хв. Кожен шматок розкачати діаметром 15 см, залишити на 15 хв.

Крок 2

Перед посадкою у піч перевернути тістові заготовки на другий бік. Випікати до 10 хв. при температурі 250°С.

Крок 3

У кишеньки додати начинку за смаком. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Вашу відповідь перевірить адміністратор. Обов’язкові поля позначені *

Слідкуйте за нами

Маєте до нас питання?

Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції

lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28