Тісто:
Начинка:
Піца з фетою, овочами, рибою чи м’ясом — ми ділимось рецептом піци на дріжджах, а ти обирай начинку, яку люблять твої рідні. Випікай смачненьке на вечерю, обід чи сніданок, рідні точно оцінять твої старання.
Борошно просіяти ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожногоборошна свої поглинаючі властивості), додати сіль і цукор, перемішати.
Додати сухі дріжджі, перемішати. Додати тепле молоко (приблизно 30°C), замісити тісто.
Додати олію і вимішати тісто до отримання однорідної консистенції. Тісто має бути еластичним. Накрити і поставити в тепле місце на 30-40 хв.
З цієї кількості тіста виходить 2 піци діаметром орієнтовно 32-35 см або 1 піца на великий лист для випікання.
Відповідно, коли тісто підійде:
Перенести тісто на застелений пергаментом лист за допомогою качалки. По краям тіста викласти нарізану брусочками моцарелу (висота 1 см, довжина 4-5 см). Загорнути тісто до середини і заліпити (можна змастити водою, щоб тісто краще зліпилося), утворюючи сирні бортики.
Тісто змастити томатним соусом, покласти цибулю та моцарелу. Випікати в нагрітій до 220-230°C духовці протягом 20-25 хв. Коли піца буде готова, дістати з духовки, прикрасити руколою та прошуто. Начника піци може бути змінена за смаком.
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28