Ароматні та пухкі сосиски в тісті

Ароматні та пухкі сосиски в тісті

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 300 г ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості)
  • «Львівські дріжджі» пресовані – 10 г
  • Цукор – 15 г
  • Сіль – 5 г
  • Яйце – 2 шт. (1 шт. в тісто, 1 шт. – для змащування)
  • Масло – 25 г
  • Тепла вода – 140 мл
  • Сосиски среедньої довжини – 8-10 шт.
  • Кунжут за смаком
помірно
2 год. 50 хв.

Усі ми виросли на сосисках у тісті зі шкільної їдальні, тому пропонуємо ностальгувати не тільки подумки, а й у справі. Нумо готувати смаколик із присмаком дитинства. Покроковий рецепт сосисок у тісті:

Крок 1

Злегка збити яйце з цукром та сіллю. У миску з водою додати просіяне борошно, дріжджі, м’яке масло та яєчну суміш. Замісити тісто, накрити його рушником і поставити в тепле місце приблизно на 30 хв.

Крок 2

Зробити обминку та знову залишити у теплі під рушничком на 30 хв. Розділити тісто на 8-10 шматочків (1 шматочок ≈ масі 1 сосиски). Кожний шматок тіста розкачати у джгут довжиною близько 30 см. Загорнути сосиски у джгути з тіста та викласти на деко застелене пергаментом. Накрити вироби рушником і поставити в тепле місце приблизно на 50-60 хв.

Крок 3

Змастити яйцем, посипати кунжутом. Випікати при температурі 190-200°С близько 15-20 хв (пам’ятайте, що духовки у всіх різні, тож краще приглядати за виробом під час випікання, та коригувати температуру й час у процесі).

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Вашу відповідь перевірить адміністратор. Обов’язкові поля позначені *

Слідкуйте за нами

Маєте до нас питання?

Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції

lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28