Інгредієнти:
Усі ми виросли на сосисках у тісті зі шкільної їдальні, тому пропонуємо ностальгувати не тільки подумки, а й у справі. Нумо готувати смаколик із присмаком дитинства. Покроковий рецепт сосисок у тісті:
Злегка збити яйце з цукром та сіллю. У миску з водою додати просіяне борошно, дріжджі, м’яке масло та яєчну суміш. Замісити тісто, накрити його рушником і поставити в тепле місце приблизно на 30 хв.
Зробити обминку та знову залишити у теплі під рушничком на 30 хв. Розділити тісто на 8-10 шматочків (1 шматочок ≈ масі 1 сосиски). Кожний шматок тіста розкачати у джгут довжиною близько 30 см. Загорнути сосиски у джгути з тіста та викласти на деко застелене пергаментом. Накрити вироби рушником і поставити в тепле місце приблизно на 50-60 хв.
Змастити яйцем, посипати кунжутом. Випікати при температурі 190-200°С близько 15-20 хв (пам’ятайте, що духовки у всіх різні, тож краще приглядати за виробом під час випікання, та коригувати температуру й час у процесі).
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28