Тісто:
Начинка з куркою:
Начинка з капустою:
Твоя випічка — неймовірна, а як ти готуєш смажені вироби з дріжджового тіста? Знайомся з рецептом смажених пиріжків: з куркою та капустою. Впевнені, не тільки тобі, а й рідним сподобається цей прояв любові.
Дріжджі змішати з борошном ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскількиу кожного борошна свої поглинаючі властивості), додати цукор, сіль, яйця, молоко, замісити тісто. Додати масло, замісити еластичне тісто.
Поділити на кульки вагою 50 г, накрити рушником, залишити на 15 хв. в теплому місці. Начинку треба приготувати попередньо.
Порей порізати дрібними кільцями та обсмажити на олії 5-6 хв, після чого перекласти в іншу ємність. На цій самій пательні обсмажити куряче філе нарізане дрібними кубиками (соломкою). Коли філе готове, приправити його спеціями, посолити, додати порей та посічену зелену цибулю, після чого тушкувати, помішуючи до випаровування вологи. У охолоджену начинку, додати потертий сир, вимісити.
Цибулю нашинкувати дрібними кубиками та обжарити на олії до золотистого кольору. Добавити натерту моркву, тушкувати, помішуючи 2 хв. Після цього додати посічену капусту та гриби і тушкувати до готовності. В кінці тушкування додати сіль та спеції за смаком.
* Зверніть увагу на вид капусти, у зимової (зеленішого кольору) менше соку, тож при тушкуванні треба додавати воду.
Розкачати паляничку, покласти охолоджену начинку, заліпити краї, сформувати пиріжок та покласти швом донизу. Коли наліпимо всі пиріжки, обжарити на олії, починаючи з перших.
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28