Смажені пиріжки з солоними начинками

Смажені пиріжки з солоними начинками

Інгредієнти

Тісто:

  • Борошно – 600 г ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожногоборошна свої поглинаючі властивості)
  • «Львівські дріжджі» сухі – 6 г (чайна ложка з вершечком)
  • Цукор – 40 г
  • Сіль – 10 г
  • Масло – 90 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Молоко (вода) – 200 г
  • Олія для обсмажування пиріжків

Начинка з куркою:

  • Порей 1 шт. – 200 г
  • Цибуля зелена – 100 г
  • Філе куряче 2 шт. – 600 г
  • Олія – 1 ст. л.
  • Сир твердий – 200 г
  • Лавровий лист, перець чорний, сіль – за смаком

Начинка з капустою:

  • Цибуля – 150 г
  • Морква – 100 г
  • Капуста – 450 г
  • Шампіньйони – 3 шт. (великі)
  • Олія – 2 ст. л.
  • Лавровий лист, перець чорний, сіль, цукор – за смаком
помірно
1 год. 40 хв.

Твоя випічка — неймовірна, а як ти готуєш смажені вироби з дріжджового тіста? Знайомся з рецептом смажених пиріжків: з куркою та капустою. Впевнені, не тільки тобі, а й рідним сподобається цей прояв любові.

Крок 1

Дріжджі змішати з борошном ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскількиу кожного борошна свої поглинаючі властивості), додати цукор, сіль, яйця, молоко, замісити тісто. Додати масло, замісити еластичне тісто.

Крок 2

Поділити на кульки вагою 50 г, накрити рушником, залишити на 15 хв. в теплому місці. Начинку треба приготувати попередньо.

Крок 3

Порей порізати дрібними кільцями та обсмажити на олії 5-6 хв, після чого перекласти в іншу ємність. На цій самій пательні обсмажити куряче філе нарізане дрібними кубиками (соломкою). Коли філе готове, приправити його спеціями, посолити, додати порей та посічену зелену цибулю, після чого тушкувати, помішуючи до випаровування вологи. У охолоджену начинку, додати потертий сир, вимісити.

Крок 4

Цибулю нашинкувати дрібними кубиками та обжарити на олії до золотистого кольору. Добавити натерту моркву, тушкувати, помішуючи 2 хв. Після цього додати посічену капусту та гриби і тушкувати до готовності. В кінці тушкування додати сіль та спеції за смаком.

* Зверніть увагу на вид капусти, у зимової (зеленішого кольору) менше соку, тож при тушкуванні треба додавати воду.

Крок 5

Розкачати паляничку, покласти охолоджену начинку, заліпити краї, сформувати пиріжок та покласти швом донизу. Коли наліпимо всі пиріжки, обжарити на олії, починаючи з перших.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Вашу відповідь перевірить адміністратор. Обов’язкові поля позначені *

Слідкуйте за нами

Маєте до нас питання?

Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції

lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28