Ніжні домашні круасани

Ніжні домашні круасани

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 400 г (варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості)
  • «Львівські дріжджі» сухі – 5 г
  • Цукор – 30 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Тепле молоко – 200 мл
  • Сіль – 1/3 ч. л.
  • Масло 82% для змащування тіста – 200 г
складно
3год. 15хв.
4.5/5

Більше 100 років світ смакує хрумкими та повітряними круасанами. Тепер — черга твоєї родини скуштувати цю французьку лямур. Слідуй рецепту та дивуй близьких!

Крок 1

Просіяне борошно змішати з сухими дріжджами. Додати злегка збите з цукром яйце, сіль, молоко та олію. Замісити тісто, накрити рушником і поставити у тепле місце на 60 хв.

Крок 2

Поділити тісто на 10 шматків, округлити. Кожен шмат тіста розкачати товщиною 3 мм. Розкатаний шмат тіста змастити тонким слоєм масла і накрити другим розкатаним шматком тіста. Так зробити зі всіма шматочками тіста. Верхню частину не змащувати маслом, а присипати борошном і розкачати у один великий пласт, розрізати на 16 трикутників.

Крок 3

Сформувати круасани. Сформовані круасани поставити у тепле місце на 60 хв. Поставити у розігріту до 200°С духовку і випікати при 180 °С 25 хв ( пам’ятай, що духовки у всіх різні, тож краще приглядати за виробом під час випікання, та коригувати температуру й час у процесі).

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Вашу відповідь перевірить адміністратор. Обов’язкові поля позначені *

Слідкуйте за нами

Маєте до нас питання?

Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції

lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28