Інгредієнти:
Більше 100 років світ смакує хрумкими та повітряними круасанами. Тепер — черга твоєї родини скуштувати цю французьку лямур. Слідуй рецепту та дивуй близьких!
Просіяне борошно змішати з сухими дріжджами. Додати злегка збите з цукром яйце, сіль, молоко та олію. Замісити тісто, накрити рушником і поставити у тепле місце на 60 хв.
Поділити тісто на 10 шматків, округлити. Кожен шмат тіста розкачати товщиною 3 мм. Розкатаний шмат тіста змастити тонким слоєм масла і накрити другим розкатаним шматком тіста. Так зробити зі всіма шматочками тіста. Верхню частину не змащувати маслом, а присипати борошном і розкачати у один великий пласт, розрізати на 16 трикутників.
Сформувати круасани. Сформовані круасани поставити у тепле місце на 60 хв. Поставити у розігріту до 200°С духовку і випікати при 180 °С 25 хв ( пам’ятай, що духовки у всіх різні, тож краще приглядати за виробом під час випікання, та коригувати температуру й час у процесі).
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28