Тісто:
Оздоблення:
Насичені звуками вулиці, аромати спецій, люди, тварини — життя в Індії по-справжньому кипить і відображається у різноманітності рецептів. Наан, чапаті або роті — такі назви мають традиційні індійські смаколики, сьогодні готуємо наан за рецептом Львівських дріжджів.
Дріжджі перемішати з просіяним борошном ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості). Тільки тоді додати цукор, сіль, насіння анісу та ще раз перемішати. Взяти йогурт. Об’єднати його з рештою інгредієнтів, після чого — починати поступово доливати воду.
Коли тісто сформувалося — додати оливкову олію та вимішувати до однорідності. Залиш у теплому місці на 60 хв. Готове тісто розділи на довільні шматочки. Закругли та залиш на 5 хвилин, аби ще трохи підійшли.
Кожну кульку розкачати у пласт товщиною до 3 міліметрів. Змастити пательню маслом та почати випікати наан під кришкою до готовності.
Приблизно 1-2 хвилини з кожного боку ( пам’ятай, що духовки у всіх різні, тож краще приглядати за виробом під час випікання, та коригувати температуру й час у процесі).
Готові смаколики змастити розтопленим маслом та посипати зеленню петрушки.
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28