Тісто:
Начинка:
Для смаження:
Такі підсмажені неймовірні смаколики точно приємно здивують твоїх рідних. У середині — томатний сюрприз, а навколо — аромати затишку та родинного тепла. Рецепт томатних бомбочок ось:
Дріжджі змішати з борошном ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскількиу кожного борошна свої поглинаючі властивості), додати сіль, цукор, мінеральну воду та більшучастину олії.
Місити тісто, в кінці додати решту олії та добре вимісити. Накрити рушником і на 10 хвилин і поставити у тепле місце.
Приготування начинки: помідори та перець порізати кружечками.
Бринзу розім’яти виделкою (якщо домашній сир, то посолити), додати розчавлений часник, зелень, перець червоний та чорний — за бажанням.
Половину тіста розкачати в пласт товщиною 3 мм. Розкласти на тісто кружечки помідорів на відстані приблизно 3 см одне від одного. Зверху на помідори розкласти кружечки перцю, а всередину — сирну начинку.
Розкачати другу частину тіста, накрити ним пласт з начинкою, і круглою виїмкою певного розміру (можна склянкою) вирізати пиріжки по контурах кожного кружечка помідора. Якщо шви розходяться, необхідно пальцями защипнути краї.
Смажити пиріжки у великій кількості розжареної олії з двох сторін. Далі викласти на паперовий рушник, щоб забрати залишки жиру.
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28