Сирний хліб з перцем халапеньйо

Сирний хліб з перцем халапеньйо

Інгредієнти

Тісто:

  • Борошно – 500 г
  • «Львівські дріжджі» пресовані – 20 г
  • Сіль – 10 г
  • Цукор – 30 г
  • Масло – 50 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 200-230 г

Начинка:

  • Сир твердий – 300 г (бажано різні сорти)
  • Кріп, петрушка – 4 ст. л.
  • Халапеньйо – 1-2 стручки
  • Яйце для змащування
  • Кунжут для посипання
помірно
2 год. 20 хв.

Пікантний хлібчик для усієї родини з халапеньйо та сиром. Приготуй цікавий смаколик за нашим покроковим рецептом.

Крок 1

До розведених дріжджів в молоці з яйцем додати борошно вимішане з сіллю та цукром, замісити тісто додаючи м’яке масло. Тісто повинно бути м’яке та еластичне, не прилипати до рук. Тісто накрити рушником та залишити бродити на 1 год.

Крок 2

Із тіста сформувати дві кульки, накрити та залишити на 15хв. Розкачати пласт шириною 30 см та товщиною 0,5 см. Посипати сумішшю сиру з січеною зеленню та подрібненим перцем, без кісточок, качалкою притиснути та сформувати хлібину у вигляді рулету.

Крок 3

Накрити рушником та залишити розстоюватись на 20 хв. після чого зробити глибоких два розрізи по середині не дорізаючи 2 см до країв та центру (у вигляді вісімки). Залишити ще на 20 хв.

Крок 4

Перед випічкою змастити яйцем та посипати кунжутом. Випікати при температурі 210-190 ºС 25-30 хв. (до готовності) в залежності від типу печі.

Смвчного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Вашу відповідь перевірить адміністратор. Обов’язкові поля позначені *

Слідкуйте за нами

Маєте до нас питання?

Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції

lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28