Тісто:
Начинка:
Пікантний хлібчик для усієї родини з халапеньйо та сиром. Приготуй цікавий смаколик за нашим покроковим рецептом.
До розведених дріжджів в молоці з яйцем додати борошно вимішане з сіллю та цукром, замісити тісто додаючи м’яке масло. Тісто повинно бути м’яке та еластичне, не прилипати до рук. Тісто накрити рушником та залишити бродити на 1 год.
Із тіста сформувати дві кульки, накрити та залишити на 15хв. Розкачати пласт шириною 30 см та товщиною 0,5 см. Посипати сумішшю сиру з січеною зеленню та подрібненим перцем, без кісточок, качалкою притиснути та сформувати хлібину у вигляді рулету.
Накрити рушником та залишити розстоюватись на 20 хв. після чого зробити глибоких два розрізи по середині не дорізаючи 2 см до країв та центру (у вигляді вісімки). Залишити ще на 20 хв.
Перед випічкою змастити яйцем та посипати кунжутом. Випікати при температурі 210-190 ºС 25-30 хв. (до готовності) в залежності від типу печі.
Смвчного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28