Для тіста:
Для начинки:
Глазур:
Різнобарвний та цікавий рецепт журавлиного хлібчика за рецептом Львівських дріжджів. Готова дарувати рідним свою любов? Дивись відео та готуй солодкий смаколик:
Воду, молоко та масло підігріти до повного розчинення, охолодити. Змішати цукор, сіль, частину борошна та дріжджі. Суху суміш з’єднати з рідиною: поступово додати решту борошна та вимісити до еластичності. Залишити тісто на 60 хв.
Для начинки змішати журавлину, цукор, крохмаль та воду. Готувати на середньому вогні, поки ягоди не потріскаються — приблизно 10-15 хв. Зняти з вогню, а потім додати масло, лимонний сік та горіхи. Охолодити.
Тісто поділити на дві частини, кожен шматочок розкачати у прямокутник. Рівномірно розподілити начинку, залишаючи з країв трохи місця.
Скрутити у рулет, а краї щільно защипни. Залишити у формі на 30-40 хв, щоб підійшов.
Випікати 30 хвилин при температурі 180 °. Охолодити та полити глазур’ю.
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28