Шоколадна паска

Шоколадна паска

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне – 600 г ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскількиу кожного борошна свої поглинаючі властивості)
  • «Львівські дріжджі» пресовані – 50 г
  • Цукор – 150 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло – 150 г
  • Какао темне – 2 ст. л.
  • Кава розчинна – 3 ч. л.
  • Кориця – 1/3 ч. л.
  • Яйця – 3 шт. (середнього розміру)
  • Молоко – 200 мл
  • Ванільний цукор – 1 пакет (10 г)
  • Родзинки – 150 г
  • Цукати – 50 г
  • Тертий чорний шоколад – 50 – 100 г

Для декору:

  • Шоколадна глазур
  • Маршмеллоу
  • Какао пудра
складно
4 год. 50 хв.
3.6/5

Паска — візитівка Великодня, можна приготувати класичну паску , італійський панетоне чи паску-крафін за нашим рецептом. А зараз будемо радувати тебе цікавим рецептом шоколадної паски.
Дивись відео чи слідуй текстовим крокам:

Крок 1

В 200 мл молока ( температурою 30-35°С) розчинити дріжджі, додати 200 г борошна, перемішати, накрити, залишити на 1 год.

Крок 2

До решти борошна додати какао, каву, корицю, сіль, перемішати. Яйця збити з цукром і ванільним цукром.

Крок 3

До опари додати збиті яйця, борошняну суміш і місити тісто. Додати розм’якшене масло, місити, додати родзинки, цукати, місити тісто до однорідної консистенції. Накрити, залишити на 1-1,5год.

Крок 4

Розділити тісто на шматки, злегка округлити, покласти в форми (паперові або металеві, вистелені пергаментом), заповнюючи форми на 1/3 висоти. Накрити, залишити в теплі на 1-1,5 год, щоб тісто добре піднялось. Пекти 30 хв. при температурі 180°С.

Крок 5

Готову паску залишити вистигнути. Коли трохи охолоне, прикрасити шоколадною глазур’ю, маршмеллоу, какао-пудрою.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Вашу відповідь перевірить адміністратор. Обов’язкові поля позначені *

Слідкуйте за нами

Маєте до нас питання?

Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції

lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28