Для декору:
Паска — візитівка Великодня, можна приготувати класичну паску , італійський панетоне чи паску-крафін за нашим рецептом. А зараз будемо радувати тебе цікавим рецептом шоколадної паски.
Дивись відео чи слідуй текстовим крокам:
В 200 мл молока ( температурою 30-35°С) розчинити дріжджі, додати 200 г борошна, перемішати, накрити, залишити на 1 год.
До решти борошна додати какао, каву, корицю, сіль, перемішати. Яйця збити з цукром і ванільним цукром.
До опари додати збиті яйця, борошняну суміш і місити тісто. Додати розм’якшене масло, місити, додати родзинки, цукати, місити тісто до однорідної консистенції. Накрити, залишити на 1-1,5год.
Розділити тісто на шматки, злегка округлити, покласти в форми (паперові або металеві, вистелені пергаментом), заповнюючи форми на 1/3 висоти. Накрити, залишити в теплі на 1-1,5 год, щоб тісто добре піднялось. Пекти 30 хв. при температурі 180°С.
Готову паску залишити вистигнути. Коли трохи охолоне, прикрасити шоколадною глазур’ю, маршмеллоу, какао-пудрою.
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28