Пиріг «Троянда»

Пиріг «Троянда»

Інгредієнти

Тісто:

  • Борошно – 270 г ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості)
  • «Львівські дріжджі» сухі – 6 г
  • Масло – 60 г
  • Молоко – 130 мл
  • Цукор – 40 г
  • Цукор ванільний – 5 г
  • Сіль – 2 г

Начинка:

  • Яблука – 4 шт.
  • Сік лимона – 1 ч.л.

Цукрова пудра

помірно
2год. 25хв.

Рецепт яблучного пирога сподобається і тобі у приготуванні, і рідним у смакуванні. Слідуй покроковим порадам:

Крок 1

Дріжджі перемішати з просіяним борошном. Потім — додати цукор, ванільний цукор, сіль та перемішати ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості).

Крок 2

До сухої суміші влити тепле молоко. Злегка замішати, а тоді додати м’яке масло. Вимішати тісто до однорідності, а тоді залишити під рушничком на 60 хвилин.

Крок 3

В цей час очистити яблука від шкірки та порізати на тоненькі пластини. Аби фрукти не темніли, окропи їх лимонним соком.

Поділи тісто на 2 частини. Та розкачати кожен шматок у прямокутну форму. Пласти тіста порізати на смужки, шириною 2 сантиметри.

Крок 4

Форму застелити пергаментом. Взяти першу смужку та починайте викладати вздовж стінок. Наступним шаром — яблука. І знову тісто. Продовжуйте викладати, доки форма не заповниться.

Крок 5

Випікай у завчасно розігрітій духовці 50 хвилин при температурі 180°C. Перед подачею посипати пиріг цукровою пудрою.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Вашу відповідь перевірить адміністратор. Обов’язкові поля позначені *

Слідкуйте за нами

Маєте до нас питання?

Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції

lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28