Тісто:
Начинка:
Цукрова пудра
Рецепт яблучного пирога сподобається і тобі у приготуванні, і рідним у смакуванні. Слідуй покроковим порадам:
Дріжджі перемішати з просіяним борошном. Потім — додати цукор, ванільний цукор, сіль та перемішати ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості).
До сухої суміші влити тепле молоко. Злегка замішати, а тоді додати м’яке масло. Вимішати тісто до однорідності, а тоді залишити під рушничком на 60 хвилин.
В цей час очистити яблука від шкірки та порізати на тоненькі пластини. Аби фрукти не темніли, окропи їх лимонним соком.
Поділи тісто на 2 частини. Та розкачати кожен шматок у прямокутну форму. Пласти тіста порізати на смужки, шириною 2 сантиметри.
Форму застелити пергаментом. Взяти першу смужку та починайте викладати вздовж стінок. Наступним шаром — яблука. І знову тісто. Продовжуйте викладати, доки форма не заповниться.
Випікай у завчасно розігрітій духовці 50 хвилин при температурі 180°C. Перед подачею посипати пиріг цукровою пудрою.
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28