Хліб в хлібопічці

Хліб в хлібопічці

Інгредієнти

  • Борошно в/г – 400 г ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки укожного борошна свої поглинаючі властивості)
  • «Львівські дріжджі» сухі – 4,5 г
  • Картопляне пюре – 100 г
  • Кріп свіжий дрібно посічений (до смаку)
  • Сіль – 10 г
  • Цукор – 10 г
  • Масло – 10 г
  • Молоко – 150 г
  • Вода – 50 г
  • Олія – 15 г
легко
3год. 15хв.

Хлібопічка — практичний і корисний помічник на твоїй кухні. Приготуй домашній хліб в хлібопічці з її допомогою та за нашим рецептом легко і швидко.

Крок 1

Молоко та воду влити в ємкість хлібопічки, висипати борошно (варто коригувати кількість борошнау процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості).

Додати дріжджі, перемішати їх з борошном та додати всю сировину згідно рецептури.

Крок 2

Використовувати 1-шу програму (3:15 год.) для маси готового виробу 750 г.

Крок 3

Після охолодження хліба акуратно вийняти вінчики для замішування.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Вашу відповідь перевірить адміністратор. Обов’язкові поля позначені *

Слідкуйте за нами

Маєте до нас питання?

Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції

lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28