Опара:
Тісто :
Якщо один раз спробуєш замісити тісто власноруч і приготувати такий неймовірний смаколик, то це любов на все життя. Готуй домашній хліб для рідних за нашим рецептом:
Опара: дріжджі розчинити в теплій воді, додати борошно (варто коригувати кількість борошна упроцесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості), замісити ложкою опару. Накрити рушничком та залишити бродити протягом 120 хв. (або накрити плівкою та залишити на ніч у холодильнику).
В опару покришити дріжджі, додати борошно з сіллю, цукром та кмином, замісити тісто (вимішувати 7-10 хв). Тісто повинно бути пружним та еластичним. Залишити в теплому місці на 30 хв.
Розділити тісто на дві частини, сформувати кульки, покласти на змащене деко олією (трошки приплюснути), накрити рушником, залишити в теплому місці на 40 хв.
Перед випічкою тістові заготовки притрусити борошном, за допомогою сита, та зробити надрізи (за смаком та фантазією). Випікати при температурі 220-200 градусів близько 30 хв.
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28