Інгредієнти:
Начинка:
Яйце для змащування
Традиційна французька здобна булочка — цікава альтернатива круасанам. Готуй бріош із чорницею за нашим рецептом та порадам. І твої рідні оцінять цей прояв любові.
1. Зробити опару: змішати борошно (150 г) ( варто коригувати кількість борошна у процесіприготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості), тепле (30-35°С) молоко (30 г) ідріжджі (21 г), три яйця і жовток. Залишити на 30 хв.
Тісто: додати до опари решту інгредієнтів, масло добавляти поступово в 2-3 етапи. Для замісу використати міксер (велику кількість масла руками вмішати складно), місити 20 хв.
Накрити тісто рушником та дати відпочити 15 хв. Ще раз вимісити міксером, але вже 15 хв.
Підмісити тісто, залишити на 30 хв. в теплому місці, зробити обминку і ще раз залишити на 30 хв.
Тісто розкатати у прямокутний пласт, посипати цукром, покласти чорниці, завернути в рулет і защепити краї. Покласти рулет в прямокутну форму для випікання і покласти в тепле місце на 120-150 хв.
8. Коли рулет підросте, змастити яйцем та випікати 18-20 хв при температурі 180-190 градусів.
Смачного!
Ще більше рецептів французької кухні за посиланням — домашні круасани, ромова баба.
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28