ASMR Рецепт: Домашні багетики

ASMR Рецепт: Домашні багетики

Інгредієнти

Тісто:

  • Борошно – 250 г ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості)
  • «Львівські дріжджі» сухі – 6 г
  • Вода – 150 мл
  • Олія – 30 мл
  • Цукор – 30 г
  • Сіль – 5 г
помірно
2 год. 10 хв.

Свіжоспечений домашній багет з хрусткою скоринкою і найніжнішим повітряним серединкою … такою виходить ця неймовірна випічка. Проявляй любов до рідних у вигляді смачнющих багетиків:

Крок 1

Борошно просіяти, додати сухі дріжджі, сіль, цукор та воду ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості).

Крок 2

Замісити м’яке, еластичне тісто, наприкінці поступово додаючи олію. Тісто накрити рушником та поставити у тепле місце на 30 хв, щоб підійшло. Підсипати стіл борошном. Тісто поділити на три рівні частини та сформувати тістові заготовки у формі кульок. Залишити їх на 10 хв. Сформувати багетики.

Крок 3

Лист застелити пергаментним папером, зсуваючи папір таким чином, щоб утворилися бортики, які під час вистоювання триматимуть форму багетів. Сформовані багетики покласти між бортиками пергаменту, накрити рушнком та залишити на 40-50 хв. Гострим ножем зробити косі надрізи на багетиках.

Крок 4

Випікати при температурі 220°C протягом 15 хв (пам’ятай, що духовки у всіх різні, тож краще приглядати за виробом  під час випікання, та коригувати температуру й час у процесі). По бажанню можна змастити вироби яйцем та посипати кунжутом. 

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Вашу відповідь перевірить адміністратор. Обов’язкові поля позначені *

Слідкуйте за нами

Маєте до нас питання?

Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції

lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28