Тісто:
Свіжоспечений домашній багет з хрусткою скоринкою і найніжнішим повітряним серединкою … такою виходить ця неймовірна випічка. Проявляй любов до рідних у вигляді смачнющих багетиків:
Борошно просіяти, додати сухі дріжджі, сіль, цукор та воду ( варто коригувати кількість борошна у процесі приготування, оскільки у кожного борошна свої поглинаючі властивості).
Замісити м’яке, еластичне тісто, наприкінці поступово додаючи олію. Тісто накрити рушником та поставити у тепле місце на 30 хв, щоб підійшло. Підсипати стіл борошном. Тісто поділити на три рівні частини та сформувати тістові заготовки у формі кульок. Залишити їх на 10 хв. Сформувати багетики.
Лист застелити пергаментним папером, зсуваючи папір таким чином, щоб утворилися бортики, які під час вистоювання триматимуть форму багетів. Сформовані багетики покласти між бортиками пергаменту, накрити рушнком та залишити на 40-50 хв. Гострим ножем зробити косі надрізи на багетиках.
Випікати при температурі 220°C протягом 15 хв (пам’ятай, що духовки у всіх різні, тож краще приглядати за виробом під час випікання, та коригувати температуру й час у процесі). По бажанню можна змастити вироби яйцем та посипати кунжутом.
Смачного!
Ми з радістю дослуховуємося до споживачів нашої продукції
lvivskirecipes@enzym.com.ua +38 (032) 298 98 28